Startpagina Gastenboek (in bewerking) Schrijf ons een E-mail   

Preuveleut zal altijd starten vanaf Kerkeböske "Dorpscentrum voor Helden" en daar ook weer finishen.

Na het afhalen van uw startbewijs wordt u met gezellige muziek op weg gestuurd naar de 1e stopplaats om hier te genieten van onze 1e Preuveleutverrassing. Daarna kunt u uw tocht vervolgen door de prachtige, gevarieerde natuur van bossen en velden naar nog 3 andere stopplaatsen waar we u uiteraard elke keer weer zullen verwennen met een andere Preuveleutversnapering.

Tijdens de route informeert Streekmuseum 't Land van Peel en Maas u over enkele markante punten uit de omgeving. Ook Het IVN Helden verleent weer haar medewerking en verrast u met de veelzijdige Heldense natuur.

Bent u een fanatiek wandelaar dan kunt u op elk deel van de route kiezen om een langere, uitgebreidere route te nemen, waardoor u niet alleen meer kilometers maakt, maar u ook meer mooie stukjes Heldense natuur te zien krijgt.

Als u na de laatste stopplaats weer richting het Kerkeböske loopt zult u nog getrakteerd worden op een heerlijk ambachtelijk ijs. Daar aangekomen zult u de inmiddels bekende Preuveleut-cocktail ontvangen. Ook wordt er gezorgd voor een gezellige en muzikale omlijsting.

U hebt weer kennis kunnen maken met Helden en omgeving: met de bosrijke natuur, de mensen, een stukje cultuur en.... U bent niets tekort gekomen!

Wij zijn er trots op om u voor dit wandelevenement uit te mogen nodigen.

Preuf en heb Leut. Ontdek zelf waarom....!

 

 


Mededelingen

U kunt zich via deze website online registreren voor deelname!

Er kunnen slechts 1000 deelnemers meedoen.

Hoofdsponsor

Startpagina
| Over Preuveleut | Impressie | Sponsoren | Inschrijving | Informatie en Contact
Hoofdsponsor Rabobank Peel en Maas
Rabobank
Peel en Maas


© 2009 Preuveleut. Alle Rechten Voorbehouden
Design: Auke van der Linde en Rob Peeters